Feysbuk indir | Telefona Facebook indir | facebok indir

Günümüzde 7’den 70’e bir hayli insanın seçim ettiği Feysbuk sosyal ağların belki de en popüler ve en bırakılmaz olanıdır. Üstelik bilgisayar, tablet ve mobil cihazlar gibi bir hayli makinede kullanılabiliyor. Senelerdir görüşülmeyen dostları bulma, her an etrafınızla bağlantı kurma, yaşanılan hoş anları paylaşmak gibi bir hayli özelliği olan Feysbuk hakkında tüm bilgiler yazımızda anlatılmıştır.

fesbuk indir


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana&hl=tr

Hiç şüphesiz sosyal ağlar içerisinde Feysbuk’un yeri ayrıdır. Zira her yaştan, her kesimden, her eğitimden insana hitap eden bu kapsamlı sitede herkes için bir şey bulunmaktadır. Kolay kullanımı ve aktüelleştirmeleriyle pek çok birey tarafından etkin olarak kullanılmakta olan Feysbuk’un kullanıcı rakamı giderek çoğalmaktadır. Feysbuk sayesinde tüm dost etrafınız ve ailenizle bağlantı halinde olmanız muhtemel.
Şayet onlar da bu siteyi sizin gibi etkin bir biçimde kullanıyorsa, her an birbirinizden haber alabilirsiniz. Kullanımı oldukça da kolay olan Feysbuk mobil aygıtlar, bilgisayarlar ve tabletler tarafından desteklenmektedir. İletileşme, resim ekleme, video paylaşma gibi özellikleri olan Feysbuk’un en hoş güzergahlarından biri de aktiflik kısmıdır.


Doğum günü, parti, rastgele bir kutlama, eylem, buluşma hatta düğünlerde dahi artık herkesi tek tek arayıp davet etmenize gerek yok. Zira facebook’un aktiflik özelliği ile bir davetiye hazırlayıp tüm dost listenizi yollayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder